13. Per què ensucrem tant l'amor?


Arnau Serra

5 comentaris:

  1. Potser és una manera de compensar-ne l'amargor o l'acidesa... Però si es pot, millor ensucrat,oi?

    ResponElimina
  2. Si l'ensucrem massa embafa, però si no hi posem gens de dolçor, què seria aleshores l'amor ?

    ResponElimina
  3. Tal com dius, no hi ha res millor que amorosir amb una bona presa de xocolata l'estudi de la literatura per a l'examen de demà. Ben ensucrat es veu tot millor.

    ResponElimina
  4. Que difícil és trobar un terme mig, el punt just i òptim de dolçor. Encara que, si pel que fa a les llaminadures és qüestió de gustos personals, potser per l'amor també ho és.

    ResponElimina
  5. Perquè potser de tant en tant, necessitem una mica de sucre i de sucre del bo. La sacarina i la stevia són disfresses al sucre que tots necessitem... el que ens dón l'amor i la tendresa.

    ResponElimina