Tal com dius, no hi ha res millor que amorosir amb una bona presa de xocolata l'estudi de la literatura per a l'examen de demà. Ben ensucrat es veu tot millor.
Que difícil és trobar un terme mig, el punt just i òptim de dolçor. Encara que, si pel que fa a les llaminadures és qüestió de gustos personals, potser per l'amor també ho és.
Perquè potser de tant en tant, necessitem una mica de sucre i de sucre del bo. La sacarina i la stevia són disfresses al sucre que tots necessitem... el que ens dón l'amor i la tendresa.
Potser és una manera de compensar-ne l'amargor o l'acidesa... Però si es pot, millor ensucrat,oi?
ResponEliminaSi l'ensucrem massa embafa, però si no hi posem gens de dolçor, què seria aleshores l'amor ?
ResponEliminaTal com dius, no hi ha res millor que amorosir amb una bona presa de xocolata l'estudi de la literatura per a l'examen de demà. Ben ensucrat es veu tot millor.
ResponEliminaQue difícil és trobar un terme mig, el punt just i òptim de dolçor. Encara que, si pel que fa a les llaminadures és qüestió de gustos personals, potser per l'amor també ho és.
ResponEliminaPerquè potser de tant en tant, necessitem una mica de sucre i de sucre del bo. La sacarina i la stevia són disfresses al sucre que tots necessitem... el que ens dón l'amor i la tendresa.
ResponElimina